Nov 27, 2011

Today we have fun

Assalamualaikum....
kejap2...
aku nk bagi amaran dulu entry ni mmg panjang sket...
sorry ambik masa korang utk bace huhuhu...
Today i hang-out with my course-mate..
yap and bell...and...
suddenly we all terjumpa ija di C-Mart...
and we all also terjumpa Bruno di pasaraya ape ntah....huhuhu..

mula2 hanya aku,yap and bell je mmg nk jnji keluar bersama..
tapi tu pun last minit punya plan...
then we all decide having our lunch di...
HUSKI...



kami order steam-boat set for 2 person....
then MAKAN TIME......(part ni aku suka)



part ni aku nanges sbb tiba2 time ni lagu titanic (my heart will go on) berkumandang...
so aku sedih la sbb sem ni je tinggal utk aku bersama dgn kwn2 tercinta....
T_T sob..sob...sob....






then lepas habes mkn steam-boat
kami terserempak dgn Ija dkt area bawah C-Mart...
then kami pn plan pekena CENDOL dkt bawah jambatan tu
however kedai tu tutup pulak hri ni...
then tiba2 kami jumpa pulak Bruno
so last2 plan utk pekena ABC dkt bawah pokok near to the bus stop canglun...


from left: ija,yap,bruno and bell


me and Ija...

me and bell..

yap and bruno


then me,bell,yap and bruno
tiba2 rasa nk makan DURIAN...
kami pun pi la cari kedai buah2...
tapi time tu tak bukak lagi gerai2 buah2an ni...
so kami pn nmpk je mknan kami beli..
apam balik,buah2...
tiba2 lak kami jalan lagi jumpa la gerai murtabak...
apa lagi..serbu..hehehe....
sampai licin kami makan.....
nmpak sgt kebulurnye huhuhu...


anyway kami order 1 je then kongsi berempat..(sharing is caring kan kan kan..) ^^

then van yang dipenuhi dgn durian pun menjelma....
masing2 menanti dorang 'open table'
tapi kami yg tak sabar2 terjah je van tu huhuhu....

bruno ngn bell nak gadoh dgn kulit durian tu...
nasib baik aku dan yap dpt tenangkn mereka hahahaha...
(aku saje je reka part ni :p )



bell muka mcm menikmati betul durian tu huhuhuhu...




alhamdulillah...kami semua kekenyangan.....
burrppp...bau durian *mengimbo je
then baru la dgn snng hati nak balik ke kolej balik...
lps tu cun2 je smpai bus stop bus pon sampai....
kami kena lari sehabis daya sbb tkot bus tu terlepas...
dah la dgn kenyang mkn durian.....hahaha
it was really2 fun....
aku rasa nanti mesti aku akan rindu kenangan ni..
tinggal sebulan je kot aku nk bersama dgn mereka2 ni...
*mengimbo = mengimbar/kuat
so thats all....

4 comments:

  1. makan sampai sakit perut... kekenyanga.. makan kerna ikut nafsu.. ^^,

    ReplyDelete
  2. tu la pasal huhuhu....love you all so much ^^

    ReplyDelete
  3. eh..??wasabi one san pnye mata kuyu..hahahahaha

    ReplyDelete